LiveZilla Live Help
Elica аспиратори: Вашият нов, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен или окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор от Елика
SMEG technology with style
 
Юни 2024

За нас

ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД

Интермаркет е запазена търговска  марка на Интерсервиз Узунови АД.

Интермаркет предлага на своите клиенти голямо разнообразие от аудио-визуална техника, офис, фото и видео техника, бяла мини и едра битова техника, климатична и хладилна техника, уреди за кухня, дребни електроуреди и професионално оборудване.

Интермаркет представя Интерсервиз Узунови АД, като официален вносител и дистрибутор за България на световно известните марки Sharp, Hitachi, Smeg, Elica,  Fagor, Bomann, Jata, Edesa, Cata, Sangiorgio,  DeDietrich, Silverline, Schneider,  BOJ, Brandt.Sharp са основен производител на телевизори, притежавайки около 25% от пазарния дял на производството на най-ценната вещ във всяка една къща - телевизора. След поредица от иновации в еволюцията при технологиите на телевизорите, Full LED, Edge LEd, Quattron, Quattron 3D и Smart TV, Sharp представи следващата си голяма крачка напред, продуктовата иновация - серията "BIG TV". След развитието на телевизията от аналогова в цифрова и в HD, най-накрая можем да се насладим на завидното качество, което Quattron предлага. Тези QUATTRON телевизори са с уникално качество на картината и всички екстри към момента за един телевизор (10-та генерация панели, вграден wi-fi интернет, три DVB тунера, USB медиа плейър, 100Hz и мн. др.) Освен това можете да намерите пълната гама от LCD телевизори с размери на екрана от 19” до 90",  голямо разнообразие от въздухопречитватели, преносими климатици и влагоабсорбатори, както и топ моделите на най-големия производител на микровълнови фурни с над 80 милиона произведени до сега. Електрически скутери, аудио системи, преносими тонколонки и др. дребни  уреди допълват широката гама продукти.

FAGOR е петият по големина европейски производител на бяла техника с присъствие в над 20 милиона домове по света и лидерство на испанския и френския пазар. FAGOR разполага с 16 завода в Испания, Франция, Пoлша, Мароко и Китай, както и с 17 филиалa по целия свят. С придобиването на френския производител BRANDT групата FAGOR се превърна в петия по големина европейски производител на електродомакински уреди в Европа с пазарен дял от 6% и оборот от над 1.7 милиарда евро. От групата на Fagor известни на българския пазар са марките Fagor, Brandt, Edesa, DeDietrich.

Schneider е френска търговска марка позиционира в средния клас домакински електроуреди във Франция . Произхода на продуктите е френски, а качеството отговаря на редица стандарти и френски сертификати за издръжливост и надеждност. От групата на Schneider известни на българския пазар са марките Thomson, Scholtes, Radiola.

Jata (Хата) е испански производител и е утвърдена търговска марка за България, позиционирана в средния клас електроуреди, заемаща 14% пазарен дял в Испания. Повечето продукти са произведени в Испания. Jata предлага голямо разнообразие на уникални и интересни кухненски продукти на разумни цени, дъски за гладене, отоплителни уреди. 

Elica е италианска марка, фокусирала се върху дизайнерски решения за аспиратори. Елика е най-големият производител на аспиратори в света! Тук италианците са се постарали да направят аспиратор от всякаква екстравагантна форма и решение. Вашата кухня е място, в което миризми, аромати и вкусове се съчетават с познатите ритуали на готвене и удоволствието от общото прекарване на времето. В центъра на кухнята е кухненският абсорбатор, работещ за да подобри атмосферата и качеството на въздуха около нас. ELICA е световният лидер в производството на кухненски аспиратори. Кухненските абсорбатори на  освобождават и пречистват въздуха около нас, въплъщавайки в себе си истинския дух на дома, в който живеем.

Smeg е също италианска марка предлагаща уреди за вграждане от висок клас. Марката е концентрирана върху интересни ретро форми и екстравагантния дизайн. Вниманието към всеки детайл и уникалните дизайнерски решения уредите на Smeg заемат централно място в сърцето на дома, превръщайки готвенето в уникална забава.

SanGiorgio е стара италианска търговска марка за перални машини. Заводът е ситуиран в Неапол и произвежда 100% собствени италиански продукти. Продуктите на SanGiorgio покриват най-високите Европейските стандарти за качество и сертификати ISO 9001, CE. Фокусирайки се върху удовлетвореността на клиентите, SanGiorgio има за цел да успее с иновативност, висока производителност и надеждност.

BOJ (Би Оу Джей) е испански производител от 1905г. и е утвърдена търговска марка за България, позиционирана във високия клас кухненски електроуреди, аксесоари за вино, професионални съдове за готвене, тенджери под налягане. Повечето продукти са произведени в Испания. BOJ предлага голямо разнообразие на уникални и интересни кухненски продукти на разумни цени.

HITACHI е Японска търговска марка позиционира в средния до висок клас домакински електроуреди. Произхода на продуктите е Тайланд и Япония , а качеството отговаря на на най-високите критерии за издържливост и надежност. Предлагат се хладилници, прахосмукачки, перални, сушилни, бойлери, въздухопречистватели.