LiveZilla Live Help
Elica аспиратори: Вашият нов, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен или окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор от Елика
SMEG technology with style
 
Януари
Бяла техника SMEG

ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА SMEG БЪЛГАРИЯ

 

Smeg е производител на италиански домакински уреди със седалище в Guastalla, в района на Reggio Emilia, в северната част на страната. Smeg има 16 дъщерни дружества по целия свят (в Обединеното кралство, Франция, Белгия, Холандия, Германия, Швеция, Дания, Испания, Португалия, Русия, Украйна, Казахстан, Южна Африка, САЩ, Австралия и Мозамбик), задгранични офиси в Хонг Конг и Саудитска Арабия и широка мрежа за продажби. Вече повече от 65 години на пазара, Smeg уредите са се утвърдили като изискани и елегантни решения за нуждите на съвременния начин на живот, в резултат на партньорството на компанията с световноизвестни архитекти.

Smeg има уникална репутация не само по отношение на домакинските уреди, но и в професионалната техника за ресторанти и заведения и др. Отдел хранителни услуги и инструменти е специализиран в областта на по-мащабни уреди за ресторанти, кухни и  кетъринг, също така и за електро-медицински инструменти.

Благодарение на корпоративната си култура, която диктува  максимално внимание върху качеството на продуктите, технологиите и дизайна, компанията е известна в цял свят като един от основните представители на стандарта "Произведено в Италия".

Ноу-хау, творчество и стил: това са качествата, които извират от италианската идентичност на Smeg и характеризират ангажимента на компанията към привеждане предмети от бита към живота.

Разбира се, оставяйки естетическите причини настрана, идентичността на Smeg е израз на  действителния италиански произход на фирмата и на факта, че компанията изпитва страст към това, което прави. Smeg има за цел да идентифицира и  отразява  определящите характеристики на италианския дизайн, като изобретателна елегантност, оригиналност и качество на продукта.

Smeg уредите са образци на италианския стил, от хладилниците от ретро тип 50-те, до изцяло стоманените-печки,  оформяйки нови тенденции за дизайн и вкус, създавайки хармония с потребителя, която отива отвъд практически възможности. С тази философия, фирмата се е впуснала в проекти с водещи дизайнери и архитекти и вътрешни програми за развитие, които целят да задоволят настоящите вкусове и тенденции на пазара. 

пълната гама уреди на Smeg можете да разгледате в нашия фирмен сайт www.smegbg.com