LiveZilla Live Help
Elica аспиратори: Вашият нов, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен или окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор от Елика
SMEG technology with style
 
Брошура Април
Бяла техника SMEG

ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА SMEG БЪЛГАРИЯ

 

Smeg е производител на италиански домакински уреди със седалище в Guastalla, в района на Reggio Emilia, в северната част на страната. Smeg има 16 дъщерни дружества по целия свят (в Обединеното кралство, Франция, Белгия, Холандия, Германия, Швеция, Дания, Испания, Португалия, Русия, Украйна, Казахстан, Южна Африка, САЩ, Австралия и Мозамбик), задгранични офиси в Хонг Конг и Саудитска Арабия и широка мрежа за продажби. Вече повече от 65 години на пазара, Smeg уредите са се утвърдили като изискани и елегантни решения за нуждите на съвременния начин на живот, в резултат на партньорството на компанията с световноизвестни архитекти.

Smeg има уникална репутация не само по отношение на домакинските уреди, но и в професионалната техника за ресторанти и заведения и др. Отдел хранителни услуги и инструменти е специализиран в областта на по-мащабни уреди за ресторанти, кухни и  кетъринг, също така и за електро-медицински инструменти.

Благодарение на корпоративната си култура, която диктува  максимално внимание върху качеството на продуктите, технологиите и дизайна, компанията е известна в цял свят като един от основните представители на стандарта "Произведено в Италия".

Ноу-хау, творчество и стил: това са качествата, които извират от италианската идентичност на Smeg и характеризират ангажимента на компанията към привеждане предмети от бита към живота.

Разбира се, оставяйки естетическите причини настрана, идентичността на Smeg е израз на  действителния италиански произход на фирмата и на факта, че компанията изпитва страст към това, което прави. Smeg има за цел да идентифицира и  отразява  определящите характеристики на италианския дизайн, като изобретателна елегантност, оригиналност и качество на продукта.

Smeg уредите са образци на италианския стил, от хладилниците от ретро тип 50-те, до изцяло стоманените-печки,  оформяйки нови тенденции за дизайн и вкус, създавайки хармония с потребителя, която отива отвъд практически възможности. С тази философия, фирмата се е впуснала в проекти с водещи дизайнери и архитекти и вътрешни програми за развитие, които целят да задоволят настоящите вкусове и тенденции на пазара. 

пълната гама уреди на Smeg можете да разгледате в нашия фирмен сайт www.smegbg.com