LiveZilla Live Help
Elica аспиратори: Вашият нов, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен или окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор от Елика
SMEG technology with style
 
май 2020г.
Бяла техника Хладилна техника

Хладилник с фризер Hitachi R-BG410PRU6 (GPW)

Хладилник с фризер Hitachi R-BG410PRU6 (GPW)

В наличност: Да

Доставка: Доставката е фиксирана на 10лв. за цялата страна.

Гаранция: 5 години


С тази Онлайн Гаранция Вие получавате възможност да върнете закупен от нас продукт до седем календарни дни след датата на доставка до Вас, без да дължите обезщетение или неустойка .Ако имате проблем с продукта, той има фабричен дефект или не отговаря като модел или вид на Вашата поръчка, www.intermarket.bg ще възстанови парите похарчени за покупката до 7 дни след пристигане на стоката в склада ни, на посочена от Вас банкова сметка или ще Ви я замени по Ваше желание. Вижте пълните условия...
Цена: 1359.00лв.


Добави в кошницата »  • Клас A ++
  • Общ обем от 330 л.
  • Размери (Ш х В х Д) в мм: 595 X 1.900 X 650
  • Инверторен компресор
  • Ярко, енергоспестяващо LED осветление
  • Отделение за пресни зеленчуци
  • Електронно регулиране на температурата, чрез микро компютър
  • Нано титаниев филтър
  • Full No Frost / CFC-Free / HFC-Free
  • 5 години пълна гаранция

Хладилник с долен фризер Hitachi R-BG410PRU6 (GPW) е от серията Bottom Freezer на японския производител Hitachi. Със своите две врати и долен фризер моделът отговаря най-добре на изискванията и нуждите на по-голяма част от домакинствата в България. Hitachi R-BG410PRU6 (GPW) се отличава и със страхотния си дизайн със стъклени врати в бял цвят, както и с многото функционалности, които притежава.

Хладилник с фризер Hitachi R-BG410PRU6 (GPW) притежава:

Компактен, но високо ефективен инверторен компресор, който може да осигури изключително мощно охлаждане чрез генериране на голям обем студен въздух, като същевременно регулира охлаждащата мощност. Той осигурява ефективно охлаждане с ниска мощност, благодарение на микро-компютърното си управление. В същото време този тип система може да се похвали с изключително тихата си работа, както и използвания опазващ околната среда хладилен агент R-600a.


Хладилници Hitachi се отличават с високата си енергийна ефективност, която спестява до *48% енергия, същевременно са и с високата мощност, генерирана от инверторния компресор. *Сравнено с неинверторен компресор и в зависимост от серията хладилници.


Side By Side е луксозната серия на японския производител на хладилници Hitachi.  


Стабилна работа при колебания в електрическото напрежение. Дори без специален стабилизатор, инверторните хладилници на Hitachi могат да работят при големи колебания на напрежението, вариращи от 130V до 300V.  
Допълнителни екстри на Hitachi R-BG410PRU6

 
 Рафтове от закалено стъкло
Със защита от надраскване, устойчиви на топлина и предотвратяване на разливи, закалените стъклени рафтове могат дори да държат до 100 кг. всеки.      Голямо и дълбоко място за съхранение Може да замразявате големи разфасовки на различни продукти, без да се притеснявате от липса на място в двете специално проектирани отделения на фризера.      

Рафт с лесен достъп за  продукти
Горната част на фризерното отделение е отворена, за да можете директно и лесно да достигате до продуктите, които са ви необходими.

Отделение за пресни зеленчуци
За дълготрайна свежест на зеленчуците, хладилникът поддържа висока влажност в специално проектирано отделение с приблизително 90% * индиректно овлажняване.   * Изследвани от Hitachi. Различава се в зависимост от количеството и вида на зеленчуците


   

Регулируеми рафтове на врати
Можете да промените разположението на рафта така, че да съответства на вашите нужди. Долен рафт Удобен среден рафт за съхранение на бутилки от 0,5 литра.


 
   
           

Ярко, енергоспестяващо LED осветление
     Основни характеристики на Hitachi R-BG410PRU6X (GBK)

Серия
Bottom Freezer
Glass
Брой врати 2 врати
Брутен обем (в литри) Общ: 366
Хладилник: 227
Фризер: 139
Нетен обем (в литри) Общ: 330
Хладилник: 215
Фризер: 115
Размери (в мм.) Височина: 1900
Ширина: 595
Дълбочина с дръжки: 650
Дълбочина без дръжки: 650
Потребление на енергия за година (kWh) 219
Система за охлаждане Система с двойно охлаждане.
Отделение на хладилника
Рафтове от закалено стъкло.
Отделение за пресни зеленчуци.
Регулируеми рафтове на вратите.
LED осветление.
Отделение на фризера
Рафт с лесен достъп за продукти.
Огромно и дълбоко място за съхранение.
Основни характеристики Инверторен контрол.
Еко термо сензор.
Нано титаниев филтър.
No Frost
Ниво на шума (dB) 43
Цвят Перлено бяло стъкло (GPW) Снимките са с илюстративна цел, декорацията не се предлага. Възможно е да са допуснати печатни грешки.