LiveZilla Live Help
Elica аспиратори: Вашият нов, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен или окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор от Елика
SMEG technology with style
 
януари 2021г.
Бяла техника Фурни за вграждане

Пиролитична фурна Brandt BXP5330X

Пиролитична фурна Brandt BXP5330X

Код: 100100020

Доставка: Доставката е фиксирана на 10лв. за цялата страна.

Гаранция: 36 месеца


С тази Онлайн Гаранция Вие получавате възможност да върнете закупен от нас продукт до седем календарни дни след датата на доставка до Вас, без да дължите обезщетение или неустойка .Ако имате проблем с продукта, той има фабричен дефект или не отговаря като модел или вид на Вашата поръчка, www.intermarket.bg ще възстанови парите похарчени за покупката до 7 дни след пристигане на стоката в склада ни, на посочена от Вас банкова сметка или ще Ви я замени по Ваше желание. Вижте пълните условия...
Цена: 969.00лв.


Добави в кошницата »


Mногофункционална фурна за вграждане Brandt BXP5330X INOX е изключително качествен продукт произведен във Франция. Притежава елегантен дизайн, който би паснал на всяка съвременна кухня. В същото време е оборудвана с 6 функции, които са напълно достатъчни, за да задоволят вашите потребности.

Включва функция с пулсиращ въздух "QuattroPulse", която чрез потока си на горещ въздух осигурява хомогенно готвене на всички нива на готвене. Функция "SmartAssist" ви гарантира успеха на всички ваши ястия, като ви предлага време за готвене, за всяка от функциите на фурната!

В допълнение фурната има голям капацитет от 68 литра, за да може да приготвяте достатъчни вкусни ястия за цялото семейство!

Дизайн

Покритието от неръждаема стомана и придава модерен вид! Фурната за вграждане Brandt BXP5330X  би се вписала във всяка съвременна кухня!

Голям капацитет

С големият капацитет от 68 литра може да приготвяте големи количества ястия, което прави фурната идеална за големи семейства!

Функция с пулсиращ въздух "Quattro Pulse"

Чрез потока си на горещ въздух функцията "Quattro Pulse" осигурява хомогенно готвене на всички нива на готвене.

6 режима на готвене

- Импулсен въздух "Quattro Pulse"
- Естествена конвекция
- Грил
- Вентилиран грил
- Силен грил
- Еко

Функция грил

С мощност от 2100 W, тази функция е идеалена за приготвянето на сладкиши, печени ястия и хрупкави пици!

Пиролизно почистване

Пиролизата е най-добрата и иновативна технология за самопочистване. При тази функция фурната достига до 500ºC превръщайки всичката мръсотия, остатъци от храна и друго в пепел, която лесно може да оберете с влажна кърпа. Автоматичната пиролитична програма сама изчислява необходимото време за самопочистване според засеченото количество мръсотия.

Студена врата

Принципът е да се избегне всякакъв вид изгаряне при контакт с вратата, независимо от избраната програма на готвенето. За тази цел тя има 4 слоя стъклени панели.

Електронен програматор

Той гарантира надеждно и точно управление на времето за готвене. Освен това препоръчва идеална температура за готвене за избраната от вас програма.

 

Основни характеристики

Тип захранване Електрическo
Капацитет (л) 68
Енергиен клас A
Тип управление Електронно, Механично
Вид дисплей LED
Таймер Да
Брой функции 6

Функции и програми

Бързо затопляне Да
Самопочистване Пиролиза
Вътрешно осветяване Да
Система студена врата Да
Функция грил с конвекция Не е указано

Аксесоари

Тава за печене 1
Други аксесоари 1 решетка

Технически данни

Мощност (W) 3385
Мощност на функция грил (kw) 2100
Разход на енергия (kW/h): 1200
Захранване (V/Hz) 220 - 240 V
Тегло (кг) 35
Размери (В x Ш x Д) (см) 58.5 х 56 х 55
Материал на вратата Стъкло
Материал Инокс
Инокс Да
Цвят Инокс