LiveZilla Live Help
Elica аспиратори: Вашият нов, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен или окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор от Елика
SMEG technology with style
 
Май

• Въвеждане на гаранция

Уважаеми клиенти, поздравяваме Ви за Вашия избор!

За да бъде регистриран Вашият уред и заведен на отчет за гаранционно обслужване в упълномощените сервизи на Интермаркет е необходимо да попълните следната форма не по-късно от 10 дни от датата на закупуване.

Данни на притежателя

Име:
Фамилия:
Телефон:
Адрес:
Е-мейл:

Данни за закупения продукт

Изберете марка:
Модел (пр: SHARP LC-40LE820EV):
Сериен номер:
Дата на закупуване:
Продукта е закупен от:
Номер на гаранционната карта:
Моля убедете се, че данните, които сте въвели са правилни. Веднъж записана гаранцията не може да бъде променяна. Всички данни, които предоставите, се съхраняват в база данни. Интерсервиз Узунови АД може да използва вашето име и адрес, за да ви изпрати информация за продукти и промоции, които според нас биха ви заинтересували.
Декларирам, че съм попълнил/ла правилно формата за онлайн запис на гаранция.
Запознат съм с политиката за защита на личните данни и съм съгласен данните ми да бъдат изпратени и обработени с цел закупения от мен уред да бъде заведен на отчет за гаранционно обслужване.
С отбелязване на някоя от категориите Вие давате своето съгласие да Ви изпращаме съобщения от избраните категории и в тази връзка да обработваме личните Ви данни, в съответствие с Общата политика и политиката за защита на личните данни.
Новини и оферти
Проучвания
Събития
Предпочитам да получавам съобщения по:
E-Mail
Телефон
SMS
Поща
Въведете кода от картинката:
Не се чете? Презареди кода!