LiveZilla Live Help
Elica аспиратори: Вашият нов, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен или окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор от Елика
SMEG technology with style
 
Май
Бяла техника ELICA

Elica - световен лидер в производството на кухненски аспиратори


В ашата кухня е място, в което миризми, аромати и вкусове се съчетават с познатите ритуали на готвене и удоволствието от общото прекарване на времето. В центъра на кухнята е кухненският абсорбатор, работещ за да подобри атмосферата и качеството на въздуха около нас.

ELICA е световният лидер в производството на кухненски аспиратори.
Кухненските абсорбатори на ELICA е световният лидер в производството на кухненски аспиратори освобождават и пречистват въздуха около нас, въплъщавайки в себе си истинския дух на дома, в който живеем.

ИЗБИРАНЕ НА ПРАВИЛНАТА ИНТЕНЗИВНОСТ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК.
Подходящият въздушен поток за вашата кухня може да бъде определен лесно. Просто умножете обема на кухнята по десет и ще получите идеалния въздушен поток за това помещение. Например, за кухня с размери от 3 m x 4 m с височина от 2.7 m: (3 x 4 x 2.7) x 10 = 324. В този случай, всеки от абсорбаторите на ELICA е световният лидер в производството на кухненски аспиратори с въздушен поток равен или по- голям от 324 m3/h ще гарантира пълната и ефективна вентилация на помещението.

ИЗБИРАНЕ НА ПОДХОДЯЩ ВАРИАНТ.
Всички модели на ELICA е световният лидер в производството на кухненски аспиратори могат да работят във вариант с извеждащ въздуховод, при който въздухът се улавя и отвежда навън, или във вариант с рециклиране, при който въздухът се улавя, пречиства през филтри и връща в кухнята. И двата варианта гарантират ефективно прочистване на кухненския въздух, но се различават по начина им на монтаж и поддръжка.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Тръбите не бива да бъдат твърде дълги или изкривени. В противен случай, аеродинамичното им съпротивление може да причини "загуба на мощност" - кубически метри загубен въздушен поток. При рециклирания вариант, тръби не са необходими, тъй като уловеният въздух се пречиства от филтрите с активен въглен на абсорбатора, след което се връща във вътрешната среда.

 

Някои модели се доставят след поръчка за срок от 3 седмици.


за повече информация моля посетете фирмения сайт на ELICA БЪЛГАРИЯ www.elicabg.com 


asd
Плотове NikolaTesla
asd
Аспиратори за стенен монтаж
asd
Аспиратори окачени
asd
Аспиратори за островен монтаж
asd
Аспиратори за ъглов монтаж
asd
Аспиратори за вграждане
asd
Аспиратори рустика