LiveZilla Live Help
Elica аспиратори: Вашият нов, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен или окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор от Елика
SMEG technology with style
 
Януари
Бяла техника Elica

Elica - световен лидер в производството на кухненски аспиратори


В ашата кухня е място, в което миризми, аромати и вкусове се съчетават с познатите ритуали на готвене и удоволствието от общото прекарване на времето. В центъра на кухнята е кухненският абсорбатор, работещ за да подобри атмосферата и качеството на въздуха около нас.

ELICA е световният лидер в производството на кухненски аспиратори.
Кухненските абсорбатори на ELICA е световният лидер в производството на кухненски аспиратори освобождават и пречистват въздуха около нас, въплъщавайки в себе си истинския дух на дома, в който живеем.

ИЗБИРАНЕ НА ПРАВИЛНАТА ИНТЕНЗИВНОСТ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК.
Подходящият въздушен поток за вашата кухня може да бъде определен лесно. Просто умножете обема на кухнята по десет и ще получите идеалния въздушен поток за това помещение. Например, за кухня с размери от 3 m x 4 m с височина от 2.7 m: (3 x 4 x 2.7) x 10 = 324. В този случай, всеки от абсорбаторите на ELICA е световният лидер в производството на кухненски аспиратори с въздушен поток равен или по- голям от 324 m3/h ще гарантира пълната и ефективна вентилация на помещението.

ИЗБИРАНЕ НА ПОДХОДЯЩ ВАРИАНТ.
Всички модели на ELICA е световният лидер в производството на кухненски аспиратори могат да работят във вариант с извеждащ въздуховод, при който въздухът се улавя и отвежда навън, или във вариант с рециклиране, при който въздухът се улавя, пречиства през филтри и връща в кухнята. И двата варианта гарантират ефективно прочистване на кухненския въздух, но се различават по начина им на монтаж и поддръжка.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Тръбите не бива да бъдат твърде дълги или изкривени. В противен случай, аеродинамичното им съпротивление може да причини "загуба на мощност" - кубически метри загубен въздушен поток. При рециклирания вариант, тръби не са необходими, тъй като уловеният въздух се пречиства от филтрите с активен въглен на абсорбатора, след което се връща във вътрешната среда.

 

Някои модели се доставят след поръчка за срок от 3 седмици.


asd
Аспиратори за стенен монтаж
asd
Аспиратори окачени
asd
Аспиратори за островен монтаж
asd
Аспиратори за ъглов монтаж
asd
Аспиратори за вграждане
asd
Аспиратори рустика