ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД
Централен офис
9000 гр.Варна MALL Варна ет.2 бул. "Владислав Варненчик" 186

• Национален телефон за поръчки и информация: 0700 11 770
www.intermarket.bg - Регистрация на Гаранция
Уважаеми клиенти, поздравяваме Ви за Вашия избор!
За да бъде регистриран Вашият уред и заведен на отчет за гаранционно обслужване в упълномощените сервизи на Интермаркет е необходимо да попълните следната форма не по-късно от 10 дни от датата на закупуване.
Фирма “Интерсервиз Узунови” АД е официален вносител и ОТОРИЗИРАН сервизен център на SHARP и групата на FAGOR за България.

  • САМО фирмените сервизи на “Интерсервиз Узунови” АД могат да ви осигурят гаранционен и след гаранционен сервиз на продуктите на SHARP като за целта използва САМО оригинални резервни части, оригинален сервизен софтуер, пълна сервизна документация и пълна квалификация на сервизните инженери получена в централата на SHARP в Германия.
  • За да сте сигурни, че сте си купили ОФИЦИАЛНО ВНЕСЕН продукт, притежаващ пълна фирмена гаранция, моля уверете се, че фирмата, която ви го продава може да ви предостави ОРИГИНАЛНА червена гаранционна карта SHAR P  , подпечатана с печат на “Интерсервиз Узунови” АД. Ако нямате такава карта ние, като официален вносител и ОТОРИЗИРАН сервизен център на  SHARP  за България, не можем да ви гарантираме, че сте си купили оригинален продукт и не можем да ви осигурим неговото обслужване.

    *Всеки клиент е длъжен да се запознае с пълните гаранционни условия e-mail: martin.atanasov@isu.bg www.intermarket.bg